1: Minkälaiseen kalastukseen Striker on tarkoitettu?

 

Striker on suunniteltu yleisvieheeksi vetouisteluun. Vastaiskua ei yleensä tapahdu vetouistelussa joten Striker tekee sen automaattisesti ja tartuttaa kalan varmemmin kiinni. Strikeria voi myös heittää mutta se voi laueta sopivasti veteen osuessaan - mutta Striker kalastaa myös koukku lauenneena.

 

2: Miten Striker viritetään?

 

Viritä Striker kuivilla käsillä tai pitävillä hansikkailla tai pihdeillä. Ota tukeva ote vasemmalla kädellä vieheen rungon keskikohdasta yläpuolelta. Ota tukeva ote oikean käden etusormella ja peukalolla takakoukun varresta aivan rungon vierestä. Vedä takakoukun varresta koukkua taaksepäin aivan loppuun saakka. Pidä varsi takana ääriasennossa ja samalla kallista varren alapäätä eteenpäin jolloin koukku lukittuu. Jousi jäykkenee koko ajan mitä pidemmälle vedät joten tukeva ote on tarpeen. Katso virityksen opastusvideo osoitteesta: https://youtu.be/dJ485-hgxQo

 

3: Mitä huoltoa Striker vaatii?

 

Huuhtele Striker makeassa vedessä ja kuivata kalastuksen jälkeen nokka ylöspäin että vesi tulee pois jousikanavasta. Poista mahdolliset roskat puutikulla rapsutellen ettei mekaniikka vaurioidu. Muista vapauttaa viritys kun lopetat kalastamisen.

 

4: Voiko jousen vaihtaa?

 

Striker on ultraäänihitsattu paketiksi eikä jousta eikä muitakaan sisällä olevia osia voi vaihtaa.